Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Ellie Glastra Van Loon vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 18.96 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Gerard Van IJsselmuiden 18.96 punten in relatie tot Ellie Glastra Van loon. 18.96 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Gerard Van IJsselmuiden en Ellie Glastra Van loon zal dan ook niet heel goed zijn.

Met 5.63 punten verschil scoort Ellie Glastra Van loon net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Ellie Glastra Van Loon 94.39 Punten

Ellie Glastra Van loon scoort 94.39 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 41.48 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 41.48 punten in relatie tot Ellie Glastra Van loon in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 52.91 punten is Ellie Glastra Van loon ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 63.69 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 63.69 punten in relatie tot Ellie Glastra Van loon in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Ellie Glastra Van loon.
Met een verschil van 29.71 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Ellie Glastra Van loon in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: