Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Elly Vdvliet Geluk vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 20.96 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 20.96 punten in relatie tot Elly Vdvliet Geluk in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en Elly Vdvliet Geluk zijn.

Met een verschil van 47.43 punten is Elly Vdvliet Geluk de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Elly Vdvliet Geluk de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Elly Vdvliet Geluk 9.09 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Elly Vdvliet Geluk 9.09 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 9.09 punten behoorlijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 32.5 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 32.5 punten in relatie tot Elly Vdvliet Geluk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 23.41 punten scoort Elly Vdvliet Geluk slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 20.06 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 20.06 punten in relatie tot Elly Vdvliet Geluk. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Elly Vdvliet Geluk is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 74.26 punten heeft Elly Vdvliet Geluk met gemak gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: