Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Elsene Te Woond Jaar Michel Siccard vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 82.7 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Patricia IJsseldijk 82.7 punten ten opzichte van elsene Te woond jaar Michel siccard. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Patricia IJsseldijk en elsene Te woond jaar Michel siccard.

Met een verschil van 21.81 punten scoort elsene Te woond jaar Michel siccard slechter dan Patricia IJsseldijk op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Elsene Te Woond Jaar Michel Siccard 87.82 Punten

elsene Te woond jaar Michel siccard scoort 87.82 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 90.17 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 90.17 punten in relatie tot elsene Te woond jaar Michel siccard in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 2.35 punten verschil scoort Patricia IJsseldijk net iets beter dan elsene Te woond jaar Michel siccard in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 42.67 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 42.67 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot elsene Te woond jaar Michel siccard. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en elsene Te woond jaar Michel siccard zijn.
Met een verschil van 31.57 punten is elsene Te woond jaar Michel siccard de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: