Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Emilia Sahlgren vs Herma Anna Wielinga
Werk & Geld

Herma Anna Wielinga 97.17 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Herma Anna Wielinga 97.17 punten ten opzichte van Emilia sahlgren. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Herma Anna Wielinga en Emilia sahlgren.

Met een duidelijk verschil van 56.14 punten is Herma Anna Wielinga de ten opzicht van Emilia sahlgren in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Emilia sahlgren de werknemer is van Herma Anna Wielinga.
Persoonlijke Vaardigheden

Emilia Sahlgren 2.96 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Emilia sahlgren 2.96 punten in relatie tot Herma Anna Wielinga. Het aantal van 2.96 punten behoorlijk laag.

Herma Anna Wielinga 7.8 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Herma Anna Wielinga 7.8 punten in relatie tot Emilia sahlgren. Het aantal van 7.8 punten behoorlijk laag.

Met 4.84 punten verschil scoort Herma Anna Wielinga net iets beter dan Emilia sahlgren in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Herma Anna Wielinga 24.82 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Herma Anna Wielinga 24.82 punten in relatie tot Emilia sahlgren. De aantrekkingskracht tussen Herma Anna Wielinga en Emilia sahlgren is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 31.61 punten is Emilia sahlgren de ten opzicht van Herma Anna Wielinga de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: