Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Emma Geitenbeek vs Lisa Caroline Maertens
Werk & Geld

Lisa Caroline Maertens 17.54 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Lisa Caroline Maertens 17.54 punten in relatie tot Emma Geitenbeek. 17.54 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Lisa Caroline Maertens en Emma Geitenbeek zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 60.4 punten heeft Emma Geitenbeek duidelijk gewonnen van Lisa Caroline Maertens in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Emma Geitenbeek 53.18 Punten

Emma Geitenbeek scoort 53.18 punten in relatie tot Lisa Caroline Maertens in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Lisa Caroline Maertens 17.26 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Lisa Caroline Maertens 17.26 punten in relatie tot Emma Geitenbeek. Het aantal van 17.26 punten redelijk laag.

Met een verschil van 35.92 punten is Emma Geitenbeek de ten opzicht van Lisa Caroline Maertens de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Lisa Caroline Maertens 76.1 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Lisa Caroline Maertens en Emma Geitenbeek. Lisa Caroline Maertens scoort 76.1 punten in relatie tot Emma Geitenbeek in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 29.03 punten scoort Emma Geitenbeek slechter dan Lisa Caroline Maertens in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: