Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Emmie Van Der Spek vs Fadoua Azougagh
Werk & Geld

Fadoua Azougagh 4.65 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Fadoua Azougagh 4.65 punten in relatie tot Emmie Van der Spek. Het aantal van 4.65 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Fadoua Azougagh en Emmie Van der Spek zijn.

Met een verschil van 46.84 punten is Emmie Van der Spek de ten opzicht van Fadoua Azougagh de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Emmie Van der Spek de leiding geeft over Fadoua Azougagh.
Persoonlijke Vaardigheden

Emmie Van Der Spek 80.22 Punten

Emmie Van der Spek scoort 80.22 punten in relatie tot Fadoua Azougagh in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Fadoua Azougagh 16.82 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Fadoua Azougagh 16.82 punten in relatie tot Emmie Van der Spek. Het aantal van 16.82 punten redelijk laag.

Met een verschil van 63.4 punten is Emmie Van der Spek ruim de winner ten opzichte van Fadoua Azougagh in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Fadoua Azougagh 69.04 Punten

Fadoua Azougagh scoort 69.04 punten in relatie tot Emmie Van der Spek in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Fadoua Azougagh en Emmie Van der Spek.
Met een verschil van 45.28 punten heeft Emmie Van der Spek verloren van Fadoua Azougagh in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: