Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Engelien Dekker Numansdorp vs Kalianda Van Dienst
Werk & Geld

Kalianda Van Dienst 51.73 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort kalianda Van Dienst 51.73 punten in relatie tot Engelien Dekker Numansdorp. De samenwerkverhouding tussen kalianda Van Dienst en Engelien Dekker Numansdorp kan sterk zijn.

Met een verschil van 11.58 punten scoort kalianda Van Dienst beter dan Engelien Dekker Numansdorp in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Engelien Dekker Numansdorp 77.4 Punten

Engelien Dekker Numansdorp scoort 77.4 punten in relatie tot kalianda Van Dienst in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Kalianda Van Dienst 25.98 Punten

kalianda Van Dienst scoort 25.98 punten in relatie tot Engelien Dekker Numansdorp in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 51.42 punten is Engelien Dekker Numansdorp ruim de winner ten opzichte van kalianda Van Dienst in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Kalianda Van Dienst 15.73 Punten

kalianda Van Dienst scoort 15.73 punten in relatie tot Engelien Dekker Numansdorp op Liefdes en Relatie gebied. 15.73 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen kalianda Van Dienst en Engelien Dekker Numansdorp zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 26.61 punten scoort kalianda Van Dienst slechter dan Engelien Dekker Numansdorp in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: