Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Eric Boogman Warnsveld vs Mirjam Van Der Vegt
Werk & Geld

Mirjam Van Der Vegt 26.77 Punten

Mirjam Van der Vegt scoort 26.77 punten in relatie tot Eric Boogman Warnsveld in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Mirjam Van der Vegt en Eric Boogman Warnsveld zijn.

Met 9.2 punten verschil scoort Eric Boogman Warnsveld net iets beter dan Mirjam Van der Vegt in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Eric Boogman Warnsveld 8.53 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Eric Boogman Warnsveld 8.53 punten in relatie tot Mirjam Van der Vegt. Het aantal van 8.53 punten behoorlijk laag.

Mirjam Van Der Vegt 71.2 Punten

Mirjam Van der Vegt scoort 71.2 punten in relatie tot Eric Boogman Warnsveld in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 62.67 punten is Mirjam Van der Vegt ruim de winner ten opzichte van Eric Boogman Warnsveld in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Mirjam Van Der Vegt 39.17 Punten

Mirjam Van der Vegt scoort 39.17 punten in relatie tot Eric Boogman Warnsveld in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Mirjam Van der Vegt en Eric Boogman Warnsveld zijn.
Met een verschil van 36.36 punten is Eric Boogman Warnsveld de ten opzicht van Mirjam Van der Vegt de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: