Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Erna Glas vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 28.88 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 28.88 punten in relatie tot Erna Glas in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en Erna Glas zijn.

Met een verschil van 40.88 punten is Erna Glas de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Erna Glas de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Erna Glas 57.53 Punten

Erna Glas scoort 57.53 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 12.61 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 12.61 punten in relatie tot Erna Glas. Het aantal van 12.61 punten redelijk laag.

Met een verschil van 44.92 punten is Erna Glas ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 1.8 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Gerard Van IJsselmuiden 1.8 punten in relatie tot Erna Glas. 1.8 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Erna Glas zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 14.3 punten scoort Erna Glas beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: