Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Ernst Van Glansbeek vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 75.34 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Ernst Van Glansbeek. Gerard Van IJsselmuiden scoort 75.34 punten in relatie tot Ernst Van Glansbeek in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 15 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Ernst Van Glansbeek in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Ernst Van Glansbeek 45.88 Punten

Ernst Van Glansbeek scoort 45.88 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 70.22 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 70.22 punten in relatie tot Ernst Van Glansbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 24.34 punten scoort Ernst Van Glansbeek slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 23.46 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 23.46 punten in relatie tot Ernst Van Glansbeek. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Ernst Van Glansbeek is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 41.91 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden verloren van Ernst Van Glansbeek in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: