Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Erwin Vahrmeijer vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 65.62 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 65.62 punten in relatie tot Erwin Vahrmeijer in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Erwin Vahrmeijer op financiel gebied.

Met een verschil van 41.32 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van Erwin Vahrmeijer de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gonny en Rudi IJssennagger de leiding geeft over Erwin Vahrmeijer.
Persoonlijke Vaardigheden

Erwin Vahrmeijer 21.42 Punten

Erwin Vahrmeijer scoort 21.42 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gonny En Rudi Ijssennagger 40.49 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 40.49 punten in relatie tot Erwin Vahrmeijer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 19.07 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger beter dan Erwin Vahrmeijer in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Erwin Vahrmeijer.
Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 47.85 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 47.85 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Erwin Vahrmeijer. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Erwin Vahrmeijer zijn.
Met een verschil van 40.99 punten heeft Gonny en Rudi IJssennagger verloren van Erwin Vahrmeijer in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: