Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Esdert Glazenburg vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 39.97 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 39.97 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot esdert Glazenburg. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Gerard Van IJsselmuiden en esdert Glazenburg zijn.

Met een verschil van 33.51 punten is esdert Glazenburg de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Esdert Glazenburg 11.48 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort esdert Glazenburg 11.48 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 11.48 punten redelijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 6.8 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 6.8 punten in relatie tot esdert Glazenburg. Het aantal van 6.8 punten behoorlijk laag.

Met 4.68 punten verschil scoort esdert Glazenburg net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 8.75 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Gerard Van IJsselmuiden 8.75 punten in relatie tot esdert Glazenburg. 8.75 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en esdert Glazenburg zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 66.97 punten heeft esdert Glazenburg duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: