Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Ester Uit Elst vs Florine Klompmaker
Werk & Geld

Florine Klompmaker 83.35 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Florine Klompmaker 83.35 punten ten opzichte van Ester Uit Elst. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Florine Klompmaker en Ester Uit Elst.

Met een verschil van 41.49 punten is Florine Klompmaker de ten opzicht van Ester Uit Elst de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Florine Klompmaker de leiding geeft over Ester Uit Elst.
Persoonlijke Vaardigheden

Ester Uit Elst 16.18 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Ester Uit Elst 16.18 punten in relatie tot Florine Klompmaker. Het aantal van 16.18 punten redelijk laag.

Florine Klompmaker 51.11 Punten

Florine Klompmaker scoort 51.11 punten in relatie tot Ester Uit Elst in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 34.93 punten is Florine Klompmaker de ten opzicht van Ester Uit Elst de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Florine Klompmaker 17.71 Punten

Florine Klompmaker scoort 17.71 punten in relatie tot Ester Uit Elst op Liefdes en Relatie gebied. 17.71 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Florine Klompmaker en Ester Uit Elst zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 52.05 punten heeft Florine Klompmaker ruim verloren van Ester Uit Elst in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: