Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Esther Ceelen Glas vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 67.21 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 67.21 punten in relatie tot Esther Ceelen Glas in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Esther Ceelen Glas op financiel gebied.

Met een duidelijk verschil van 53.17 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Esther Ceelen Glas in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Esther Ceelen Glas de werknemer is van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Esther Ceelen Glas 94.22 Punten

Esther Ceelen Glas scoort 94.22 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 82.68 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 82.68 punten in relatie tot Esther Ceelen Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 11.54 punten scoort Esther Ceelen Glas beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 22.95 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 22.95 punten in relatie tot Esther Ceelen Glas. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Esther Ceelen Glas is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met 1.69 punten verschil scoort Esther Ceelen Glas net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: