Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Esther Gimeno Ordonez vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 71.15 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Esther Gimeno Ordonez. Gerard Van IJsselmuiden scoort 71.15 punten in relatie tot Esther Gimeno Ordonez in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 22.22 punten scoort Esther Gimeno Ordonez slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Esther Gimeno Ordonez 27.25 Punten

Esther Gimeno Ordonez scoort 27.25 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 50.28 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 50.28 punten in relatie tot Esther Gimeno Ordonez in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 23.03 punten scoort Esther Gimeno Ordonez slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 4.45 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Gerard Van IJsselmuiden 4.45 punten in relatie tot Esther Gimeno Ordonez. 4.45 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Esther Gimeno Ordonez zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 78.5 punten heeft Esther Gimeno Ordonez met gemak gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: