Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Esther Glanerbrug vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 7.02 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 7.02 punten in relatie tot Esther Glanerbrug. Het aantal van 7.02 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Gerard Van IJsselmuiden en Esther Glanerbrug zijn.

Met een verschil van 49.31 punten is Esther Glanerbrug de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Esther Glanerbrug de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Esther Glanerbrug 19.98 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Esther Glanerbrug 19.98 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 19.98 punten redelijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 26.59 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 26.59 punten in relatie tot Esther Glanerbrug in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 6.61 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Esther Glanerbrug in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 25.44 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 25.44 punten in relatie tot Esther Glanerbrug. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Esther Glanerbrug is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 24.19 punten scoort Esther Glanerbrug slechter dan Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: