Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Esther Glasius vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 98.24 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 98.24 punten ten opzichte van Esther Glasius. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Esther Glasius.

In de Werk en Geld categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim 86.52 punten heeft gewonnnen van Esther Glasius.
Persoonlijke Vaardigheden

Esther Glasius 0.38 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Esther Glasius 0.38 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 0.38 punten behoorlijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 16.01 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 16.01 punten in relatie tot Esther Glasius. Het aantal van 16.01 punten redelijk laag.

Met een verschil van 15.63 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Esther Glasius in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Esther Glasius.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 56.14 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 56.14 punten in relatie tot Esther Glasius. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Esther Glasius is sterk.
Met een verschil van 31.38 punten is Esther Glasius de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: