Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Esther Plomp vs Pascale Van Roest Ijsselstein
Werk & Geld

Pascale Van Roest Ijsselstein 25.1 Punten

Pascale Van Roest IJsselstein scoort 25.1 punten in relatie tot Esther Plomp in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Pascale Van Roest IJsselstein en Esther Plomp zijn.

Met een verschil van 61.13 punten heeft Esther Plomp duidelijk gewonnen van Pascale Van Roest IJsselstein in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Esther Plomp 75.41 Punten

Esther Plomp scoort 75.41 punten in relatie tot Pascale Van Roest IJsselstein in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Pascale Van Roest Ijsselstein 56.35 Punten

Pascale Van Roest IJsselstein scoort 56.35 punten in relatie tot Esther Plomp in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 19.06 punten scoort Esther Plomp beter dan Pascale Van Roest IJsselstein in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Pascale Van Roest IJsselstein.
Liefde en Relaties

Pascale Van Roest Ijsselstein 1.57 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Pascale Van Roest IJsselstein 1.57 punten in relatie tot Esther Plomp. 1.57 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Pascale Van Roest IJsselstein en Esther Plomp zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 78.14 punten heeft Esther Plomp met gemak gewonnen van Pascale Van Roest IJsselstein in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: