Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Esther Posno vs Pascale Van Roest Ijsselstein
Werk & Geld

Pascale Van Roest Ijsselstein 7.05 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Pascale Van Roest IJsselstein 7.05 punten in relatie tot Esther Posno. Het aantal van 7.05 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Pascale Van Roest IJsselstein en Esther Posno zijn.

Met een verschil van 77.96 punten heeft Esther Posno met gemak gewonnen van Pascale Van Roest IJsselstein op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Esther Posno 61.57 Punten

Esther Posno scoort 61.57 punten in relatie tot Pascale Van Roest IJsselstein in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Pascale Van Roest Ijsselstein 57.45 Punten

Pascale Van Roest IJsselstein scoort 57.45 punten in relatie tot Esther Posno in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 4.12 punten verschil scoort Esther Posno net iets beter dan Pascale Van Roest IJsselstein in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Pascale Van Roest Ijsselstein 19.19 Punten

Pascale Van Roest IJsselstein scoort 19.19 punten in relatie tot Esther Posno op Liefdes en Relatie gebied. 19.19 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Pascale Van Roest IJsselstein en Esther Posno zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 40.91 punten heeft Pascale Van Roest IJsselstein verloren van Esther Posno in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: