Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Esther Siccama Boerhof vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 24.53 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Patricia IJsseldijk en Esther Siccama Boerhof zijn. Patricia IJsseldijk scoort namelijk 24.53 punten in relatie tot Esther Siccama Boerhof in de categorie Werk en Geld.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Esther Siccama Boerhof de leiding geeft over Patricia IJsseldijk. Met een verschil van 41.7 punten is Esther Siccama Boerhof de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Esther Siccama Boerhof 55.24 Punten

Esther Siccama Boerhof scoort 55.24 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 68.85 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 68.85 punten in relatie tot Esther Siccama Boerhof in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 13.61 punten scoort Patricia IJsseldijk beter dan Esther Siccama Boerhof in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Esther Siccama Boerhof.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 1.53 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Patricia IJsseldijk 1.53 punten in relatie tot Esther Siccama Boerhof. Het aantal van 1.53 punten is heel laag.
Met een verschil van 58.17 punten heeft Esther Siccama Boerhof ruim gewonnen van Patricia IJsseldijk in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: