Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Estrella Vazquez Van Riesen vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 33.89 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Gerard Van IJsselmuiden en Estrella Vazquez Van riesen zijn. Gerard Van IJsselmuiden scoort 33.89 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Estrella Vazquez Van riesen.

Met 37.69 punten verschil is Estrella Vazquez Van riesen de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Estrella Vazquez Van Riesen 24.53 Punten

Estrella Vazquez Van riesen scoort 24.53 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 54.82 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 54.82 punten in relatie tot Estrella Vazquez Van riesen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 30.29 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Estrella Vazquez Van riesen de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 77.12 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 77.12 punten in relatie tot Estrella Vazquez Van riesen in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Estrella Vazquez Van riesen.
Met een verschil van 31.84 punten verliest Estrella Vazquez Van riesen van Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: