Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Eva Glasbeek Groningen vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 69.81 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Eva Glasbeek Groningen op financiel gebied. Gerard Van IJsselmuiden scoort 69.81 punten in relatie tot Eva Glasbeek Groningen in de categorie Werk en Geld.

Met 10.66 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Eva Glasbeek Groningen in de categorie werk en geld dan Eva Glasbeek Groningen.
Persoonlijke Vaardigheden

Eva Glasbeek Groningen 41.22 Punten

Eva Glasbeek Groningen scoort 41.22 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 61.99 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 61.99 punten in relatie tot Eva Glasbeek Groningen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 20.77 punten scoort Eva Glasbeek Groningen slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 91.86 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Eva Glasbeek Groningen zeer groot. Gerard Van IJsselmuiden scoort 91.86 punten in relatie tot Eva Glasbeek Groningen in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 45.53 punten wint Gerard Van IJsselmuiden het van Eva Glasbeek Groningen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: