Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Eva Glasbeek vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 35.44 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 35.44 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Eva Glasbeek. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Gerard Van IJsselmuiden en Eva Glasbeek zijn.

Met een duidelijk verschil van 53.99 punten is Eva Glasbeek de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de werknemer is van Eva Glasbeek.
Persoonlijke Vaardigheden

Eva Glasbeek 93.29 Punten

Eva Glasbeek scoort 93.29 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 10.29 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 10.29 punten in relatie tot Eva Glasbeek. Het aantal van 10.29 punten redelijk laag.

Met een verschil van 83 punten wint Eva Glasbeek met gemak van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 64.72 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 64.72 punten in relatie tot Eva Glasbeek in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Eva Glasbeek.
Met een verschil van 33.89 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Eva Glasbeek de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: