Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Evelien Glasbergen vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 59.41 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 59.41 punten in relatie tot Evelien Glasbergen. De samenwerkverhouding tussen Gerard Van IJsselmuiden en Evelien Glasbergen kan sterk zijn.

Met 7.26 punten verschil scoort Evelien Glasbergen net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Evelien Glasbergen 68.07 Punten

Evelien Glasbergen scoort 68.07 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 90.86 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 90.86 punten in relatie tot Evelien Glasbergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 22.79 punten scoort Evelien Glasbergen slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 53.71 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 53.71 punten in relatie tot Evelien Glasbergen. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Evelien Glasbergen is sterk.
Met een verschil van 13.04 punten scoort Evelien Glasbergen beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: