Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Evelien Vagevuur vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 73.63 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Evelien Vagevuur. Gonny en Rudi IJssennagger scoort 73.63 punten in relatie tot Evelien Vagevuur in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 10.48 punten scoort Evelien Vagevuur beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Evelien Vagevuur 31.5 Punten

Evelien Vagevuur scoort 31.5 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gonny En Rudi Ijssennagger 89.35 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 89.35 punten in relatie tot Evelien Vagevuur in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 57.85 punten is Gonny en Rudi IJssennagger ruim de winner ten opzichte van Evelien Vagevuur in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 29.6 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gonny en Rudi IJssennagger 29.6 punten in relatie tot Evelien Vagevuur. De aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Evelien Vagevuur is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 16.12 punten scoort Evelien Vagevuur beter dan Gonny en Rudi IJssennagger op Liefdes en Relatie gebied dan Gonny en Rudi IJssennagger.
Bekijk ook de Combats tussen: