Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Evelyne Vahlkamp vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 70.02 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 70.02 punten in relatie tot Evelyne Vahlkamp in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Evelyne Vahlkamp.

Met een verschil van 50.03 punten is Evelyne Vahlkamp ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Evelyne Vahlkamp 16.22 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Evelyne Vahlkamp 16.22 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 16.22 punten redelijk laag.

Gonny En Rudi Ijssennagger 59.65 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 59.65 punten in relatie tot Evelyne Vahlkamp in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 43.43 punten is Gonny en Rudi IJssennagger ten opzichte van Evelyne Vahlkamp de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 54.38 Punten

De aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Evelyne Vahlkamp zal waarschijnlijk behoorlijk sterk zijn. In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gonny en Rudi IJssennagger 54.38 punten in relatie tot Evelyne Vahlkamp.
Met een verschil van 34.62 punten verliest Evelyne Vahlkamp van Gonny en Rudi IJssennagger in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: