Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Evelyne Van Den Doel vs Fabiola Dl Carmen Chevez Elera
Werk & Geld

Fabiola Dl Carmen Chevez Elera 98.24 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Fabiola Dl Carmen Chevez elera 98.24 punten ten opzichte van Evelyne Van den doel. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Fabiola Dl Carmen Chevez elera en Evelyne Van den doel.

Met een verschil van 40.75 punten is Fabiola Dl Carmen Chevez elera de ten opzicht van Evelyne Van den doel de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Fabiola Dl Carmen Chevez elera de leiding geeft over Evelyne Van den doel.
Persoonlijke Vaardigheden

Evelyne Van Den Doel 16.49 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Evelyne Van den doel 16.49 punten in relatie tot Fabiola Dl Carmen Chevez elera. Het aantal van 16.49 punten redelijk laag.

Fabiola Dl Carmen Chevez Elera 75.38 Punten

Fabiola Dl Carmen Chevez elera scoort 75.38 punten in relatie tot Evelyne Van den doel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 58.89 punten is Fabiola Dl Carmen Chevez elera ruim de winner ten opzichte van Evelyne Van den doel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Fabiola Dl Carmen Chevez Elera 6.14 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Fabiola Dl Carmen Chevez elera 6.14 punten in relatie tot Evelyne Van den doel. 6.14 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Fabiola Dl Carmen Chevez elera en Evelyne Van den doel zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 13.64 punten scoort Evelyne Van den doel beter dan Fabiola Dl Carmen Chevez elera op Liefdes en Relatie gebied dan Fabiola Dl Carmen Chevez elera.
Bekijk ook de Combats tussen: