Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Ewa Zaorska Van Gimst vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 46.7 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 46.7 punten op financiel gebied in relatie tot Ewa zaorska Van Gimst. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Gerard Van IJsselmuiden en Ewa zaorska Van Gimst.

Met een verschil van 44.8 punten is Ewa zaorska Van Gimst de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Ewa zaorska Van Gimst de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Ewa Zaorska Van Gimst 25.06 Punten

Ewa zaorska Van Gimst scoort 25.06 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 25.18 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 25.18 punten in relatie tot Ewa zaorska Van Gimst in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 0.12 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Ewa zaorska Van Gimst in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 2.92 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Gerard Van IJsselmuiden 2.92 punten in relatie tot Ewa zaorska Van Gimst. 2.92 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Ewa zaorska Van Gimst zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 61.15 punten heeft Ewa zaorska Van Gimst duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: