Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Fabian Vazquez vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 90.13 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 90.13 punten ten opzichte van Fabian Vazquez. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Fabian Vazquez.

Met een verschil van 38.17 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Fabian Vazquez de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Fabian Vazquez 1.79 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Fabian Vazquez 1.79 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 1.79 punten behoorlijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 0.35 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 0.35 punten in relatie tot Fabian Vazquez. Het aantal van 0.35 punten behoorlijk laag.

Met 1.44 punten verschil scoort Fabian Vazquez net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 5.63 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Gerard Van IJsselmuiden 5.63 punten in relatie tot Fabian Vazquez. 5.63 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Fabian Vazquez zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 25.73 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Fabian Vazquez in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: