Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Familie Sedney In Suriname vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 87.61 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Patricia IJsseldijk en Familie Sedney In Suriname. Binnen Werk en Geld scoort Patricia IJsseldijk 87.61 punten ten opzichte van Familie Sedney In Suriname.

In de in de categorie Werk en Geld is Patricia IJsseldijk met 5.91 punten verschil iets beter dan Familie Sedney In Suriname.
Persoonlijke Vaardigheden

Familie Sedney In Suriname 16.27 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Familie Sedney In Suriname 16.27 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 16.27 punten redelijk laag.

Patricia Ijsseldijk 14.01 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 14.01 punten in relatie tot Familie Sedney In Suriname. Het aantal van 14.01 punten redelijk laag.

Met 2.26 punten verschil scoort Familie Sedney In Suriname net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 24.23 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Patricia IJsseldijk 24.23 punten in relatie tot Familie Sedney In Suriname. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Familie Sedney In Suriname, maar groot is deze niet.
In deze categorie wint Patricia IJsseldijk met een verschil van 16.96 punten van Familie Sedney In Suriname.
Bekijk ook de Combats tussen: