Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Feet Nacer Gonz Glasyvette Uschi vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 52 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 52 punten in relatie tot Feet Nacer gonz glasyvette Uschi. De samenwerkverhouding tussen Gerard Van IJsselmuiden en Feet Nacer gonz glasyvette Uschi kan sterk zijn.

Met een verschil van 10.9 punten scoort Feet Nacer gonz glasyvette Uschi beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Feet Nacer Gonz Glasyvette Uschi 1.94 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Feet Nacer gonz glasyvette Uschi 1.94 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 1.94 punten behoorlijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 72.47 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 72.47 punten in relatie tot Feet Nacer gonz glasyvette Uschi in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 59.5 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 59.5 punten in relatie tot Feet Nacer gonz glasyvette Uschi. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Feet Nacer gonz glasyvette Uschi is sterk.
Met een verschil van 53.13 punten heeft Feet Nacer gonz glasyvette Uschi ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: