Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Felicia Nieleveld vs Mariska Van Glabbeek Oostveen
Werk & Geld

Mariska Van Glabbeek Oostveen 10.05 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Mariska Van Glabbeek Oostveen 10.05 punten in relatie tot Felicia Nieleveld. 10.05 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Mariska Van Glabbeek Oostveen en Felicia Nieleveld zal dan ook niet heel goed zijn.

Met 3.9 punten verschil scoort Felicia Nieleveld net iets beter dan Mariska Van Glabbeek Oostveen in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Felicia Nieleveld 72.44 Punten

Felicia Nieleveld scoort 72.44 punten in relatie tot Mariska Van Glabbeek Oostveen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Mariska Van Glabbeek Oostveen 78.55 Punten

Mariska Van Glabbeek Oostveen scoort 78.55 punten in relatie tot Felicia Nieleveld in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 6.11 punten verschil scoort Mariska Van Glabbeek Oostveen net iets beter dan Felicia Nieleveld in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Mariska Van Glabbeek Oostveen 56.88 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Mariska Van Glabbeek Oostveen 56.88 punten in relatie tot Felicia Nieleveld. De aantrekkingskracht tussen Mariska Van Glabbeek Oostveen en Felicia Nieleveld is sterk.
Met een verschil van 33.6 punten is Mariska Van Glabbeek Oostveen de ten opzicht van Felicia Nieleveld de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: