Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Fernande Hora Siccama Des Tombe vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 38.08 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 38.08 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Fernande Hora Siccama Des Tombe. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Patricia IJsseldijk en Fernande Hora Siccama Des Tombe zijn.

Met een verschil van 44.95 punten is Fernande Hora Siccama Des Tombe de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Fernande Hora Siccama Des Tombe de leiding geeft over Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Fernande Hora Siccama Des Tombe 55.23 Punten

Fernande Hora Siccama Des Tombe scoort 55.23 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 23.2 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 23.2 punten in relatie tot Fernande Hora Siccama Des Tombe in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 32.03 punten is Fernande Hora Siccama Des Tombe de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 71.13 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Fernande Hora Siccama Des Tombe. Patricia IJsseldijk scoort 71.13 punten in relatie tot Fernande Hora Siccama Des Tombe in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 42.68 punten heeft Fernande Hora Siccama Des Tombe verloren van Patricia IJsseldijk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: