Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Ferry Glasbergen Middelburg vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 72.89 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Ferry Glasbergen Middelburg. Gerard Van IJsselmuiden scoort 72.89 punten in relatie tot Ferry Glasbergen Middelburg in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 38.37 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Ferry Glasbergen Middelburg de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Ferry Glasbergen Middelburg 38.39 Punten

Ferry Glasbergen Middelburg scoort 38.39 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 62 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 62 punten in relatie tot Ferry Glasbergen Middelburg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 23.61 punten scoort Ferry Glasbergen Middelburg slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 92.06 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 92.06 punten in relatie tot Ferry Glasbergen Middelburg in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Ferry Glasbergen Middelburg zeer groot.
Met een verschil van 39.66 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Ferry Glasbergen Middelburg de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: