Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Flavia Alves Da Silva vs Nanda Vermeulen
Werk & Geld

Nanda Vermeulen 71.51 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Nanda Vermeulen en flavia Alves Da Silva. Nanda Vermeulen scoort 71.51 punten in relatie tot flavia Alves Da Silva in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 27.72 punten scoort flavia Alves Da Silva slechter dan Nanda Vermeulen op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Flavia Alves Da Silva 10.08 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort flavia Alves Da Silva 10.08 punten in relatie tot Nanda Vermeulen. Het aantal van 10.08 punten redelijk laag.

Nanda Vermeulen 16.29 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Nanda Vermeulen 16.29 punten in relatie tot flavia Alves Da Silva. Het aantal van 16.29 punten redelijk laag.

Met 6.21 punten verschil scoort Nanda Vermeulen net iets beter dan flavia Alves Da Silva in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Nanda Vermeulen 60.72 Punten

Nanda Vermeulen scoort 60.72 punten in relatie tot flavia Alves Da Silva in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Nanda Vermeulen en flavia Alves Da Silva.
Met een verschil van 60.09 punten heeft Nanda Vermeulen duidelijk gewonnen van flavia Alves Da Silva in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: