Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Fleur Van Halder vs Gert Jan Tijans
Werk & Geld

Gert Jan Tijans 84.02 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gert Jan Tijans 84.02 punten ten opzichte van Fleur Van Halder. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gert Jan Tijans en Fleur Van Halder.

Met een verschil van 44.35 punten is Gert Jan Tijans de ten opzicht van Fleur Van Halder de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gert Jan Tijans de leiding geeft over Fleur Van Halder.
Persoonlijke Vaardigheden

Fleur Van Halder 55.38 Punten

Fleur Van Halder scoort 55.38 punten in relatie tot Gert Jan Tijans in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gert Jan Tijans 1.5 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gert Jan Tijans 1.5 punten in relatie tot Fleur Van Halder. Het aantal van 1.5 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 53.88 punten is Fleur Van Halder ruim de winner ten opzichte van Gert Jan Tijans in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gert Jan Tijans 24 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gert Jan Tijans 24 punten in relatie tot Fleur Van Halder. De aantrekkingskracht tussen Gert Jan Tijans en Fleur Van Halder is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 10.71 punten scoort Fleur Van Halder beter dan Gert Jan Tijans op Liefdes en Relatie gebied dan Gert Jan Tijans.
Bekijk ook de Combats tussen: