Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Floor Gsg Life vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 9.4 Punten

In relatie tot Floor gsg life scoort Gerard Van IJsselmuiden 9.4 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 9.4 punten weinig. Financieel gezien zal Gerard Van IJsselmuiden zich niet erg aangetrokken voelen tot Floor gsg life.

In de Werk en Geld categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim 80.48 punten heeft verloren van Floor gsg life.
Persoonlijke Vaardigheden

Floor Gsg Life 8.65 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Floor gsg life 8.65 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 8.65 punten behoorlijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 1.99 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 1.99 punten in relatie tot Floor gsg life. Het aantal van 1.99 punten behoorlijk laag.

Met 6.66 punten verschil scoort Floor gsg life net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 31.84 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Floor gsg life. Gerard Van IJsselmuiden scoort 31.84 punten in relatie tot Floor gsg life in de categorie Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Floor gsg life met maaar 6.2 punten verschil, net gewonnnen van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: