Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Florence Van Glabeeck vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 90.05 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 90.05 punten ten opzichte van Florence Van glabeeck. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Florence Van glabeeck.

In de Werk en Geld categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim 87.76 punten heeft gewonnnen van Florence Van glabeeck.
Persoonlijke Vaardigheden

Florence Van Glabeeck 85.89 Punten

Florence Van glabeeck scoort 85.89 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 57.77 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 57.77 punten in relatie tot Florence Van glabeeck in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 28.12 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Florence Van glabeeck op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 24.38 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 24.38 punten in relatie tot Florence Van glabeeck. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Florence Van glabeeck is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 12.24 punten scoort Florence Van glabeeck beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: