Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Florentine Riem Vis vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 85.55 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gonny en Rudi IJssennagger 85.55 punten ten opzichte van Florentine Riem Vis. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Florentine Riem Vis.

Met een verschil van 65.7 punten heeft Gonny en Rudi IJssennagger duidelijk gewonnen van Florentine Riem Vis in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Florentine Riem Vis 82.36 Punten

Florentine Riem Vis scoort 82.36 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gonny En Rudi Ijssennagger 69.87 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 69.87 punten in relatie tot Florentine Riem Vis in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 12.49 punten scoort Florentine Riem Vis beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gonny en Rudi IJssennagger.
Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 17.85 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 17.85 punten in relatie tot Florentine Riem Vis op Liefdes en Relatie gebied. 17.85 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Florentine Riem Vis zal niet heel sterk zijn.
Met 0.2 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan Florentine Riem Vis op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: