Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Florieke Van Der Putten vs Hofstra Wilmar
Werk & Geld

Hofstra Wilmar 20.3 Punten

Hofstra Wilmar scoort 20.3 punten in relatie tot florieke Van der Putten in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Hofstra Wilmar en florieke Van der Putten zijn.

Met 8.17 punten verschil scoort Hofstra Wilmar net iets beter dan florieke Van der Putten in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Florieke Van Der Putten 5.67 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort florieke Van der Putten 5.67 punten in relatie tot Hofstra Wilmar. Het aantal van 5.67 punten behoorlijk laag.

Hofstra Wilmar 9.84 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Hofstra Wilmar 9.84 punten in relatie tot florieke Van der Putten. Het aantal van 9.84 punten behoorlijk laag.

Met 4.17 punten verschil scoort Hofstra Wilmar net iets beter dan florieke Van der Putten in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Hofstra Wilmar 57.52 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Hofstra Wilmar 57.52 punten in relatie tot florieke Van der Putten. De aantrekkingskracht tussen Hofstra Wilmar en florieke Van der Putten is sterk.
Met een verschil van 36.58 punten is florieke Van der Putten de ten opzicht van Hofstra Wilmar de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: