Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Floris Glazema vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 98.38 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 98.38 punten ten opzichte van Floris Glazema. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Floris Glazema.

Met een duidelijk verschil van 57.32 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Floris Glazema in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Floris Glazema de werknemer is van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Floris Glazema 11.16 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Floris Glazema 11.16 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 11.16 punten redelijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 57.81 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 57.81 punten in relatie tot Floris Glazema in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 46.65 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Floris Glazema de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 24.9 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 24.9 punten in relatie tot Floris Glazema. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Floris Glazema is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 32.05 punten is Floris Glazema de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: