Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Floris Roeland vs Marh Polleart Roermond
Werk & Geld

Marh Polleart Roermond 31.67 Punten

marh Polleart Roermond scoort 31.67 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Floris Roeland. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen marh Polleart Roermond en Floris Roeland zijn.

Met een verschil van 29.94 punten scoort Floris Roeland slechter dan marh Polleart Roermond op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Floris Roeland 43.75 Punten

Floris Roeland scoort 43.75 punten in relatie tot marh Polleart Roermond in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marh Polleart Roermond 9.11 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort marh Polleart Roermond 9.11 punten in relatie tot Floris Roeland. Het aantal van 9.11 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 34.64 punten is Floris Roeland de ten opzicht van marh Polleart Roermond de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Marh Polleart Roermond 45.73 Punten

marh Polleart Roermond scoort 45.73 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Floris Roeland. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen marh Polleart Roermond en Floris Roeland zijn.
Met een verschil van 18 punten scoort marh Polleart Roermond beter dan Floris Roeland op Liefdes en Relatie gebied dan Floris Roeland.
Bekijk ook de Combats tussen: