Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Flower Fernande Hora Siccama Woerden vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 73.37 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Flower Fernande Hora Siccama Woerden. Patricia IJsseldijk scoort 73.37 punten in relatie tot Flower Fernande Hora Siccama Woerden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 25.32 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan Flower Fernande Hora Siccama Woerden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Flower Fernande Hora Siccama Woerden 63.98 Punten

Flower Fernande Hora Siccama Woerden scoort 63.98 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 23.33 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 23.33 punten in relatie tot Flower Fernande Hora Siccama Woerden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 40.65 punten is Flower Fernande Hora Siccama Woerden ten opzichte van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 73.34 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Flower Fernande Hora Siccama Woerden. Patricia IJsseldijk scoort 73.34 punten in relatie tot Flower Fernande Hora Siccama Woerden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met 5.66 punten verschil scoort Flower Fernande Hora Siccama Woerden net iets beter dan Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: