Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Frank Glandorff vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 84.05 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 84.05 punten ten opzichte van Frank Glandorff. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Frank Glandorff.

Met een verschil van 65.66 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Frank Glandorff in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Frank Glandorff 8.31 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Frank Glandorff 8.31 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 8.31 punten behoorlijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 33.53 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 33.53 punten in relatie tot Frank Glandorff in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 25.22 punten scoort Frank Glandorff slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 36.5 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 36.5 punten in relatie tot Frank Glandorff in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Frank Glandorff zijn.
Met een verschil van 57.77 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van Frank Glandorff in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: