Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Frans Kroes vs Norbert Van Hoften
Werk & Geld

Norbert Van Hoften 96.54 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Norbert Van hoften 96.54 punten ten opzichte van Frans Kroes. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Norbert Van hoften en Frans Kroes.

Met een verschil van 41.02 punten is Norbert Van hoften de ten opzicht van Frans Kroes de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Norbert Van hoften de leiding geeft over Frans Kroes.
Persoonlijke Vaardigheden

Frans Kroes 12.37 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Frans Kroes 12.37 punten in relatie tot Norbert Van hoften. Het aantal van 12.37 punten redelijk laag.

Norbert Van Hoften 82.02 Punten

Norbert Van hoften scoort 82.02 punten in relatie tot Frans Kroes in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 69.65 punten is Norbert Van hoften ruim de winner ten opzichte van Frans Kroes in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Norbert Van Hoften 12.28 Punten

Norbert Van hoften scoort 12.28 punten in relatie tot Frans Kroes op Liefdes en Relatie gebied. 12.28 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Norbert Van hoften en Frans Kroes zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 75.99 punten heeft Frans Kroes met gemak gewonnen van Norbert Van hoften in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: