Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Frans Vdveen vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 89.29 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 89.29 punten ten opzichte van Frans Vdveen. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Frans Vdveen.

Met een duidelijk verschil van 55.66 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Frans Vdveen in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Frans Vdveen de werknemer is van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Frans Vdveen 8.61 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Frans Vdveen 8.61 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 8.61 punten behoorlijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 90.97 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 90.97 punten in relatie tot Frans Vdveen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 82.36 punten wint Gerard Van IJsselmuiden met gemak van Frans Vdveen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 55.58 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 55.58 punten in relatie tot Frans Vdveen. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Frans Vdveen is sterk.
Met een verschil van 17.54 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Frans Vdveen op Liefdes en Relatie gebied dan Frans Vdveen.
Bekijk ook de Combats tussen: