Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Fred Glansdorp vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 95.87 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 95.87 punten ten opzichte van Fred Glansdorp. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Fred Glansdorp.

Met een duidelijk verschil van 58.59 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Fred Glansdorp in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Fred Glansdorp de werknemer is van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Fred Glansdorp 44.07 Punten

Fred Glansdorp scoort 44.07 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 16.78 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 16.78 punten in relatie tot Fred Glansdorp. Het aantal van 16.78 punten redelijk laag.

Met een verschil van 27.29 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Fred Glansdorp op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 68.49 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 68.49 punten in relatie tot Fred Glansdorp in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Fred Glansdorp.
Met een verschil van 28.01 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Fred Glansdorp in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: