Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Frederieke Vis vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 47.79 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 47.79 punten op financiel gebied in relatie tot Frederieke Vis. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Frederieke Vis.

Met een verschil van 25.68 punten scoort Frederieke Vis slechter dan Gonny en Rudi IJssennagger op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Frederieke Vis 59.44 Punten

Frederieke Vis scoort 59.44 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gonny En Rudi Ijssennagger 1.75 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 1.75 punten in relatie tot Frederieke Vis. Het aantal van 1.75 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 57.69 punten is Frederieke Vis ruim de winner ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 27.99 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gonny en Rudi IJssennagger 27.99 punten in relatie tot Frederieke Vis. De aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Frederieke Vis is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 25.72 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger slechter dan Frederieke Vis in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: