Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Frederik Vgrootbattave vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 16.64 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 16.64 punten in relatie tot Frederik Vgrootbattave. 16.64 punten is weinig. De aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Frederik Vgrootbattave op het financiele vlak zal waarschijnlijk niet heel groot zijn.

Met 33.84 punten verschil is Frederik Vgrootbattave de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Frederik Vgrootbattave 22.61 Punten

Frederik Vgrootbattave scoort 22.61 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gonny En Rudi Ijssennagger 43.03 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 43.03 punten in relatie tot Frederik Vgrootbattave in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 20.42 punten scoort Frederik Vgrootbattave slechter dan Gonny en Rudi IJssennagger op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 88.54 Punten

Binnen deze categorie scoort Gonny en Rudi IJssennagger 88.54 punten ten opzichte van Frederik Vgrootbattave. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Frederik Vgrootbattave met ruim 80.88 punten verloren van Frederik Vgrootbattave.
Bekijk ook de Combats tussen: