Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Fredie Van Gimst Amsterdam vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 24.74 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en Fredie Van Gimst Amsterdam zijn. Gerard Van IJsselmuiden scoort namelijk 24.74 punten in relatie tot Fredie Van Gimst Amsterdam in de categorie Werk en Geld.

In de in de categorie Werk en Geld is Gerard Van IJsselmuiden met 7.01 punten verschil iets beter dan Fredie Van Gimst Amsterdam.
Persoonlijke Vaardigheden

Fredie Van Gimst Amsterdam 37.89 Punten

Fredie Van Gimst Amsterdam scoort 37.89 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 95.8 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 95.8 punten in relatie tot Fredie Van Gimst Amsterdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 57.91 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Fredie Van Gimst Amsterdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 32.8 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Fredie Van Gimst Amsterdam. Gerard Van IJsselmuiden scoort 32.8 punten in relatie tot Fredie Van Gimst Amsterdam in de categorie Liefde en Relaties.
Met een verschil van 50.82 punten heeft Fredie Van Gimst Amsterdam ruim gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: